Wie ben ik

Dit ben ik!

Gastouder.

Vanaf 1 juni 2017 opent De kleine ster haar deuren!

Mijn naam is Lisanne Scheerhoorn en ik woon samen met mijn vriend Joey in doezum.

 De opvang vindt plaats in ons huis aan het kerkpad 2 te Doezum. De kleine ster biedt opvang aan kinderen van 0-12 jaar. Dit word gedaan in een huiselijke sfeer. Tegenover ons huis bevind zich een speeltuintje en op loopafstand is er een bos. Ons huis beschikt over een knusse woonkamer, aparte slaapruimte en een ruime tuin. We wonen vlak bij de basisschool CBS Remmelt Booy.
Ook in de omgeving zijn leuke uitjes om heen te gaan. Zoals Blote voetenpad of Nienoord. Ook binnenshuis bied ik de kinderen activiteiten aan. 

Sinds mijn 12e heb ik gewerkt als oppas en heb daarom ook gekozen voor de opleiding SAW 3. Hierbij heb ik ervaring mogen op doen bij verschillende kinderdagverblijven. Ik heb met verschillende leeftijdsgroepen mogen werken. Ook heb ik gewerkt als nanny.

De opvangtijden zijn bij mij flexibel. Ik ben maandags t/m zaterdags open van 7 - 19.00. Op zondag ben ik ook open maar dit in overleg. Als u 's avonds opvang nodig heeft of wat eerder in de ochtend is dit altijd te bespreken. Ook betaald u bij de kleine ster per uur en niet per dag deel. Kinderopvangtoeslag is mogelijk.

Ik ben aangesloten bij gastouderbureau noorderlicht. Hier kunt u ook meer informatie opvragen over een gastouderopvang en hoe dit in zijn werking gaat.

0594-853977
06-83563971
info@gastouderbureaunoorderlicht.nl
www.gastouderbureaunoorderlicht.nl

Ik vind het belangrijk dat u kind zich thuis voelt bij mij, dat hij/zij zichzelf kan zijn. Elk kind is uniek en elk kind heeft zijn of haar kwaliteiten. Wat ik leuk vind is om deze kwaliteiten te stimuleren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een duidelijke structuur is, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Er zijn maximaal 4-5 kinderen tegelijk bij mij in huis, hiervan zijn er maximaal 2 kinderen onder de 1 jaar. Doordat dit een kleine groep is, krijgt ieder kind de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Ook heeft de kleine ster een facebookpagina waar elke week nieuwe foto's op komen te staan van verschillende activiteiten die worden gedaan bij de kleine ster:
https://www.facebook.com/scheerhoornlisanne/?fref=ts

Bent u opzoek naar een flexibele opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u graag meer informatie of kennismaken, neem dan gerust contact met mij op via:
Telefoonnummer: 0628186746
Email: gastouderopvang-dekleinester@hotmail.com