Wie ben ik

Dit ben ik!

Gastouder.

Vanaf 1 juni 2017 heeft de kleine ster zijn deuren geopend.

Mijn naam is Lisanne Scheerhoorn en ik woon samen met mijn vriend Joey in Grootegast. In September 2020 verwachten wij onze zoon.

 De opvang vindt plaats in ons huis aan de Hoofdstraat 118 te Grootegast. De kleine ster biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Dit word gedaan in een huiselijke sfeer. Op loopafstand zijn er winkels en er is een groot park in het dorp met veel dieren. De garage hebben we omgebouwd tot opvang, waar de kinderen hun gang kunnen gaan. We hebben een ruime tuin waar de kinderen met verschillend speelgoed kunnen spelen. We hebben een hondje en een kat. Ook in de omgeving zijn leuke uitjes om heen te gaan. Zoals het Blote voetenpad of Nienoord. Ook binnenshuis bied ik de kinderen activiteiten aan. 

Sinds mijn 12e heb ik gewerkt als oppas en heb daarom ook gekozen voor de opleiding SAW 3. Hierbij heb ik ervaring mogen op doen bij verschillende kinderdagverblijven. Ik heb met verschillende leeftijdsgroepen mogen werken. Ook heb ik gewerkt als nanny.

De opvangtijden zijn bij mij flexibel. Ik ben maandags t/m vrijdag geopend. Er zijn geen vaste openingstijden. De openingstijden sluiten aan bij de werktijden van de ouders. 

U betaald per uur, en niet per dag deel. Kinderopvang toeslag is mogelijk. 

Ik ben aangesloten bij gastouderbureau Nederland, Groningen. Maaike Janssen is mijn contactpersoon,. Hier kunt u ook meer informatie opvragen over een gastouderopvang en hoe dit in zijn werking gaat.

info@gobnl.nl
0642163386

Ik vind het belangrijk dat u kind zich thuis voelt bij mij, dat hij/zij zichzelf kan zijn. Elk kind is uniek en elk kind heeft zijn of haar kwaliteiten. Wat ik leuk vind is om deze kwaliteiten te stimuleren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een duidelijke structuur is, zodat de kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Er zijn maximaal 6 kinderen tegelijk bij mij in huis, hiervan zijn er maximaal 2 kinderen onder de 1 jaar. Doordat dit een kleine groep is, krijgt ieder kind de tijd en aandacht die hij/zij nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Ook heeft de kleine ster een besloten facebookgroep waar fotos van activiteiten, verjaardagen en andere speciale gelegenheden op komen te staan. Ook komt hier de vrije dagen, en andere informatie op te staan. 

Bent u opzoek naar een flexibele opvang voor uw kind(eren)? Of wilt u graag meer informatie of kennismaken, neem dan gerust contact met mij op via:
Telefoonnummer: 0628186746
Email: gastouderopvang-dekleinester@hotmail.com

Er is nog een plekje op de maandag voor de hele dag  en op de vrijdag voor 2 kindjes de hele dag voor kinderen van 0+ voor vaste dagen. 

De kleine ster.

BEZOEK MIJ

Hoofdstraat 118, grootegast.

TELEFOONNUMMER

0628186746

SCHRIJF MIJ:
gastouderopvang-dekleinester@hotmail.com

LRKP: 153828663
KVK: 68910886

Openingstijden

MAANDAG/DINSDAG + DONDERDAG/VRIJDAG

06:00 - 18:00

WOENSDAG
Gesloten.


ZATERDAG

Gesloten.

ZONDAG

Gesloten.

Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin